Berkellandse Wandel Challenge

 

Berkellandse Wandel Challenge

Na de successen van de afgelopen jaren gaan we dit jaar de Berkellandse Wandel Challenge (BWC) organiseren in Borculo en Eibergen. De BWC is een 20 weken durend wandelevenement georganiseerd door de Sport Federatie Berkelland en gefinancierd door het lokaal Sportakkoord “Heel Berkelland beweegt’. De challenge is speciaal voor mensen die moeite hebben met wandelen of willen starten met wandelen en nog geen half uur kunnen volhouden. Het is zeer geschikt voor mensen met een chronische aandoening. Het kan een eerste stap zijn naar een gezondere leefstijl. De 2 groepen worden begeleid door onze wandelbegeleiders Nanny en Tineke.

Wandellocaties

We gaan wandelen vanaf week 20 op de volgende momenten en vanaf de volgende locaties:

  • Borculo: maandagavond 13 mei 18.30-19.30 uur. Startlocatie Kantine vv Reünie Haarloseweg 13 in Borculo.
  • Eibergen: dinsdagochtend 14 mei 00 -12.00 uur. Startlocatie: Atletiekvereniging ASV Eibergen, Rietmolenseweg 6 A in Eibergen.

We houden rekening met uw wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen hebben we als doel om na 20 weken een uur door te kunnen wandelen. Het doel is om ook na de challenge gezamenlijk of zelfstandig actief te blijven.

Kosten
Voor deelname aan het programma betaalt u éénmalig een bedrag van €20,00. Voor dit bedrag krijgt u 20 weken begeleiding tijdens het wekelijkse wandelmoment in een gezellige wandelgroep! De koffie of thee na afloop drinken we samen en de kosten zijn voor uzelf.

Opgave of meer informatie?
Voor opgave of meer informatie kunt u terecht bij de Sport Federatie Berkelland. Stuur een email naar info@sportfederatieberkelland.nl  of bel naar 0545-476727.

 

 

 

 

Informatie over deze activiteit

Startdatum: 13/05/2024

Einddatum: 13/05/2024

Meest recente agendapunten

  • Boerendag in Eibergen

  • Springplezier op de Brink

  • Midzomerwandeling bij ASV