cursus: Tijd voor muziek!

Vind je het jammer dat je vroeger geen instrument hebt leren bespelen? Of wil je jouw oude hobby weer nieuw leven inblazen? Dan is dit je kans!
TIJD voor muziek” is een kennismakingscursus om volwassenen te (her)enthousiasmeren voor muziek. In 10 lessen maak je kennis met het spelen op een (blaas)instrument en leer je de basisprincipes van (samen) muziek maken.

Tijdens de eerste les kijken we samen welk instrument ’t best bij je past. De daaropvolgende lessen geven ervaren muzikanten van Excelsior je les geven op dit instrument. Ook speel je meteen al samen in klein orkest, dat begint met slechts enkele tonen en eindigt met echte muziekstukken. De cursus wordt afgesloten met een heus optreden. Als je door de cursus enthousiast bent geworden kun je verder met het volgen van muziekles en voor je het weet speel je in één van de orkesten van Excelsior.

De lessen worden gegeven op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in ’t Spieker in Eibergen. Enthousiaste cursusleider is trompettist Iwo Lamonaca. De cursus start op 13 februari 2024 en de kosten hiervoor bedragen € 60,- natuurlijk inclusief bladmuziek en gebruik van het instrument.

Ben je enthousiast geworden? Opgave kan tot en met 5 februari 2024 door een mailtje te sturen naar info@excelsioreibergen.nl.

Informatie over deze activiteit

Startdatum: 13/02/2024

Einddatum: 16/04/2024

Meest recente agendapunten

  • Beachparty bij de Stier

  • Zomerse fietstocht Beltrum

  • Zomertoer Berkelland