Danny Vera in het OLT

De Middelburgse singer-songwriter Danny Vera schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Danny scoorde in 2019 met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd tegelijkertijd door heel Nederland in het hart gesloten. Het nummer brak onlangs door de grens van 100 miljoen streams. Roller Coaster kwam zelfs op 1 in de Top 2000 van 2020 en is ondertussen een vaste waarde in de top 3 van de populaire hitlijst.

Wie denkt dat Danny nu op zijn lauweren rust, heeft het echter mis. De muziek zit in zijn bloed, en dat bloed kruipt waar het niet gaan kan. Amerikaanse country, blues en rock ‘n’ roll zit erin en kwam eruit in vorm van zijn nieuwe album DNA. Een album waarop hij terugkeert naar zijn bakermat, met songs die hun wortels hebben in de Amerikaanse rootsmuziek van weleer.

Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider verkocht Danny Vera o.a. twee keer de Ziggo Dome uit en heeft hij een jaarlijks terugkerende reeks soloconcerten in de Oostkerk in Middelburg. Daarnaast is Danny niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters. Op donderdag 6 juni zal hij met deze nieuwe openluchtshow muzikaal groots uitpakken in het Openluchttheater Eibergen! Met zijn vaste band, strijkersensemble, blazerssectie en achtergrondzangers brengt hij de muziek van zijn prachtige albums.

Op zaterdag 17 februari start voor donateurs de ticketverkoop om 10.00 uur. Mochten er tickets overblijven, dan gaan die op maandag 19 februari om 10.00 uur in de vrije verkoop.

In de voorverkoop kosten de tickets € 42,50.

https://www.openluchttheatereibergen.nl/

 

Informatie over deze activiteit

Startdatum: 06/06/2024

Einddatum: 06/06/2024

Meest recente agendapunten

  • Boerendag in Eibergen

  • Springplezier op de Brink

  • Midzomerwandeling bij ASV