Dansavond in de Huve

Vijfde dansavond in Eibergen.

Op 10 februari kunt u weer Dansen tijdens de maandelijkse dansavond bij dorpshuis de Huve in Eibergen. Elke 2e zaterdag van de maand zal er bij dorpshuis De Huve een dansavond worden georganiseerd. Tijdens deze avond kunt fijn dansen dansen en tussendoor gezellig borrelen met vrienden en bekenden. Bent u de danspasjes even kwijt? Dan is er dansbegeleiding die u op weg helpt. Er wordt een grote variatie aan dansen aangeboden zoals ballroom, latin, polka, wals, maar ook single dansen en line-dance komt aanbod.

Dansgroep de Plaggenmeijers organiseren de dansavonden dankzij een verkregen subsidie van de postcodeloterij buurtfonds. In 2024 bent u welkom op de volgende zaterdagavonden:
10 februari
9 maart
13 april
11 mei

In 2023 was de animo voor de dansavonden groot en het zijn bijzonder gezellige avonden gebleken. Onder leiding van Herman Bouman durfden veel dansparen haar kunsten te vertonen op de dansvloer. De Plaggenmeijers zijn bijzonder trots op de bezoekersaantallen. Wij hopen u ook in 2024 te begroeten tijdens onze dansavond in dorpshuis de Huve, Eibergen.

De toegang is gratis

Dorpshuis de Huve, Grotestraat 52 in Eibergen. De zaal is open vanaf 19:30 en de avond eindigt om 22:30. Voor meer informatie: http://www.de-plaggenmeijers.nl

 

Informatie over deze activiteit

Startdatum: 10/02/2024

Einddatum: 10/02/2024

Meest recente agendapunten

  • Beachparty bij de Stier

  • Zomerse fietstocht Beltrum

  • Zomertoer Berkelland