Kamermuziek festival Eibergen

Geniet temidden van het Achterhoekse coulisselandschap van een verrassend kamermuziekfestival volgens het unieke Podium Eibergen-concept: kamermuziek op hoog niveau door jonge topmusici van internationale naam en faam, in een uitnodigende, intieme concertsfeer, met een verrassende programmering van bekende en onbekende kamermuziekwerken.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: op verschillende locaties in Eibergen, Haarlo, Rekken en Ruurlo kunt u luisteren naar koffie-, middag- en avondconcerten, fietsconcerten en – speciaal voor de allerjongsten – een kinderconcert. Bij het concert ‘Never twice the same’ staat één kamermuziekwerk centraal, dat de musici samen met het publiek gaan ontrafelen. Het stuk wordt gespeeld, er volgt een toelichting en vragenuurtje, en vervolgens een tweede uitvoering! Die zal zowel voor de musici als voor de luisteraar ‘never twice the same’ zijn…

Laat u verrassen, ontroeren of inspireren door werken van o.m. Brahms en Bach, Amy Beach en Emmy Frensel Wegener, Schubert en Schumann, Goebaidulina en Pergolesi, Fauré en Waterman, Beethoven en Mendelssohn, Ravel en Franck. En, last but not least: de première van een opdrachtcompositie, door pianist/componist Thomas Beijer speciaal voor het Kamermuziekfestival Eibergen geschreven!

Kijk voor verdere informatie op de website:  www.podiumeibergen.nl/agenda

Informatie over deze activiteit

Startdatum: 26/05/2023

Einddatum: 29/05/2023

Meest recente agendapunten

  • Boerendag in Eibergen

  • Springplezier op de Brink

  • Midzomerwandeling bij ASV