Kinderkerk

‘Zeven keer lopen om de stad”

 

We helpen elkaar!

Op 12 november 2023 is er weer KinderKerk. Vanwege de verbouwing van de Antoniuskerk houden we dienst voorlopig  in de Oude Mattheüskerk in Eibergen om 15.30 uur ’s middags.

De Israeliëten zijn op weg naar het beloofde land, al 40 jaar lang. Dan zijn ze bij de stad Jericho aangekomen. Ze willen de stad veroveren. Twee spionnen verkennen de stad. De vrouw Rachab helpt hen, door ze te verstoppen in haar huis. In ruil daarvoor helpen de mannen haar, als ze de stad veroveren. Rachab hangt een rood touw uit het raam. De Israeliëten lopen zeven dagen om de stad heen. Dan storten de stadsmuren in. Het huis van Rachab blijft staan.

Daarover gaan we met elkaar praten en zingen en luisteren we naar het verhaal van ‘Zeven keer lopen om de stad’. Natuurlijk kijken we ook weer wat er in de geheimdoos zit. En collecteren we voor de voedselbank. Het gaat om houdbare levensmiddelen of drogisterijartikelen.

Na afloop van de dienst is er voor iedereen iets te drinken en kun je een kleurplaat maken. We hopen dat we weer veel kinderen met hun ouders/begeleiders mogen ontmoeten.

Tot 12 november om 15.30 uur in de Oude Mattheüs! Kom je ook?

 

Informatie over deze activiteit

Startdatum: 12/11/2023

Einddatum: 12/11/2023

Meest recente agendapunten

  • High Tea met Emma Annelie

  • Avondvaart naar de Kruidenhof

  • Avondvaart naar de Kruidenhof