Midzomeravond van Excelsior

Op vrijdag 23 juni wordt midzomer gevierd, de langste dag van het jaar en het begin van de zomer. In het hoge noorden, waar het dan ’s-nachts helemaal niet meer donker wordt, gebeurd dat met vreugdevuren, zang, dans, eten en drinken.

De muziek en zang kun je die avond ook horen in de Oude Matheuskerk in Eibergen. Het harmonieorkest van Excelsior brengt dan een ruim uur fijne luistermuziek om te genieten van de mooie avond. Dat kan zelfs onder het genot van koffie, thee of een (zomers) drankje.

Het orkest speelt muziek uit Les Miserables, een wereldberoemde musical uit 1985 die sinds dit jaar opnieuw in Nederland wordt uitgevoerd. Ook hoort u Paris Montmartre vol franse chansons, de fraaie hobosolo uit de filmmuziek van The Mission (Ennio Morricone) en klezmermuziek. De avond wordt speciaal door het optreden van zangsoliste Marieke Visser in een vijftal nummers, waaronder Hijo de la luna, Eleanor Rigby en I could have danced all night.

Na afloop van het concert is er gelegenheid om een drankje te bestellen en samen te proosten op de mooie avond. Natuurlijk zorgen we daarbij voor wat hapjes. Het midzomeravondconcert vindt plaats op vrijdag 23 juni in de Oude Matheuskerk, Grotestraat 50 in Eibergen. Het concert begint om 20.30 en de entree is vrij.

 

 

Informatie over deze activiteit

Startdatum: 23/06/2023

Einddatum: 23/06/2023

Meest recente agendapunten

  • Boerendag in Eibergen

  • Springplezier op de Brink

  • Midzomerwandeling bij ASV