MidZomerFeest op de Brink

Woensdag 21 juni viert de midwinterhoorngroep Eibergen op de Brink in Eibergen de Zonnewende. Omdat ze dit jaar vijftig jaar bestaan. Het is één van de activiteiten dit jaar waarmee het jubileum wordt gevierd. De midwinterhoorn vertelt over het licht, het korter en langer worden van de dagen.

De Brink in Eibergen staat die woensdagmiddag vanaf 16.00 uur met een aantal activiteiten in het teken van de midzomerdag. In een carrousel kunnen kinderen deelnemen aan alle onderdelen van het programma. Zo is er een dans rondom de meiboom met veelkleurige linten. En begeleidt Charlaine Dollenkamp moderne dansen. En er is een mogelijkheid om een happe te maken. Een groep Alpenhoornblazers uit Epe zullen de activiteiten omlijsten. Om 16.58 bereikt de zon haar noordelijkste positie. De Alpenhoorns zullen dit moment aangeven met de midzomer tune.

Rond zessen is er een optreden van de bekende slagwerkgroep van Euphonia. Het dweilorkest de Belleblaozers sluit om half zeven de happening af. Twee druïdes trakteren tijdens het midzomerfeest bezoekers op heksensoep.

MidZomerFeest op de Brink in het centrum Eibergen. Woensdag 21 juni van 16.00 – 19.00 uur. Toegang gratis.

Opgave voor deelname van de kinderen vooraf gewenst. Dat kan met dit Opgave formulier (klik hier).

 

 

 

 

 

Informatie over deze activiteit

Startdatum: 21/06/2023

Einddatum: 21/06/2023

Meest recente agendapunten

  • Boerendag in Eibergen

  • Springplezier op de Brink

  • Midzomerwandeling bij ASV