Rowwen Hèze in het OLT

Het was een kwestie van geduld, in 2010 waren ze voor het laatst bij ons, maar het wachten is beloond. Met genoegen kondigen we aan dat Rowwen Hèze op vrijdag 30 augustus komt optreden in het Openluchttheater Eibergen. Deze tour wordt een explosie van energie, een feest van herkenning en een kennismaking met nieuwe klanken. Met een carrière die bijna vier decennia beslaat, heeft Rowwen Hèze een onuitwisbare stempel gedrukt op de Nederlandse muziekscene. De band staat bekend om hun unieke mix van folk, pop en rock.

Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel trouwe fans als nieuwkomers. Met teksten waarin liefdevol het leven van alle dag wordt beschreven. Grote onderwerpen als de liefde en de dood, teruggebracht tot het kleine van het dorp. Lekker meezingen met ‘Auto, Vliegtuug’ en ‘Bestel Mar’. Op het einde van de avond als iedereen moe maar voldaan weer naar huis gaat, is de dag dat heel Holland Limburgs lult weer ‘n stap dichterbij.

De online voorverkoop voor donateurs start zaterdag 20 januari om 10.00 uur. Als er kaarten over blijven is er vanaf maandag 22 januari om 10.00 uur een online vrije verkoop.
Tickets kosten in de voorverkoop € 28,50 en zijn verkrijgbaar via de website

http://openluchttheatereibergen.nl

Informatie over deze activiteit

Startdatum: 30/08/2024

Einddatum: 30/08/2024

Meest recente agendapunten

  • Beachparty bij de Stier

  • Zomerse fietstocht Beltrum

  • Zomertoer Berkelland