Edwin Evers Band in OLT

Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni speelt ‘Edwin Evers Band presenteert: 80’S & 90’S TOUR’ in Openluchttheater Eibergen. Afgelopen seizoen stonden ze ook in Openluchttheater Eibergen, toen was de show binnen een paar dagen uitverkocht.

Komend seizoen treedt de band maar liefst twee avonden op en hebben dus twee keer zoveel mensen de kans een kaartje te bemachtigen voor wat ongetwijfeld weer een knalfeest gaat worden! Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni gaat het spreekwoordelijke dak er weer af in Eibergen.

De afgelopen jaren heeft de Edwin Evers Band twee shows gedaan met uitsluitend muziek uit de jaren 80. Gezien de super enthousiaste en bijna unanieme reacties vanuit het publiek op de vraag: “welk decennium willen jullie naast de jaren 80 in onze volgende show horen?”…..kan de band niet anders dan muziek uit de jaren 90 toevoegen aan deze nieuwe show. En met plezier!! Een compleet nieuwe show en met dit keer muziek uit de jaren 80 én 90.

Voor beide evenementen start de online ticketvoorverkoop voor donateurs op zaterdag 16 december om 10.00 uur. Als er kaarten overblijven is er vanaf zaterdag 23 december 10.00 uur een vrije online verkoop. Tickets kosten in de voorverkoop 32,50 euro en zijn verkrijgbaar via de website

http://www.openluchttheatereibergen.nl

Informatie over deze activiteit

Startdatum: 31/05/2024

Einddatum: 31/05/2024

Meest recente agendapunten

  • Beachparty bij de Stier

  • Zomerse fietstocht Beltrum

  • Zomertoer Berkelland