Eibergen
beweegt

Eibergen beweegt

De Stichting Eibergen beweegt heeft ten doel, zoals 13 juni 2022 notarieel is vastgelegd:

a. Het zorgdragen dat Eibergen een gezellig, actief, aantrekkelijk, leefbaar en veilig dorp blijft met goede voorzieningen voor jong en oud. En dat het toekomstbestendig is voor bewoners en ondernemers;

b. Het bewerkstelligen van samenwerking tussen de verschillende (ondernemers-) verenigingen en andere verbanden en het creéren van draagvlak onder de leden van gemelde verenigingen over de gezamenlijke uitgangspunten met betrekking tot promotie van Eibergen;
gemelde verenigingen over de gezamenlijke uitgangspunten met betrekking tot de promotie

Partijen stimuleren om hun activiteiten op elkaar af te stemmen, waarmee de kans van slagen van activiteiten groter wordt.
– Zorgen dat activiteiten breed bekend gemaakt kunnen worden op een centraal punt; de website eibergen.nl/agenda en via maandposters.
– Een algemene vrijwilligerspool organiseren, waar partijen tijdens hun activiteit gebruik van kunnen maken.

Podiumdorp

Toerisme

Vrije tijd

Vrijwilligerspool

Doe en Ontmoetmarkt op 12 oktober

Op 12 oktober 2023 houden we voor de eerste keer een Doe en Ontmoetmarkt van 18.00 tot 20.00 uur in De Huve. We zorgen voor soep en broodjes! Deze informele activiteit houden we om bestuurders van verenigingen, stichtingen en ondernemers met elkaar in contact te brengen om te kijken op welke manier we Eibergen nog beter op de kaart kunnen zetten. Wat is daarvoor nodig?

Graag voor 10 oktober een mail te sturen naar eibergenbeweegt@eibergen.nl en geef even aan wie er komen namens jullie vereniging, stichting of als ondernemer. Voor vragen kun je ook mailen.

Ontdek Eibergen

  • Hub vakantiepark de Fontein

    Bekijk meer

  • Koken met Marloes

    Bekijk meer

  • B & B op 3

    Bekijk meer