Sinterklaasintocht Eibergen

Intocht Sinterklaas:  14.00 uur bij het Haventje aan de Wemerdijk!!

Zie hieronder verdere informatie.

Zojuist heeft ons het feestelijk nieuws bereikt, Sinterklaas komt met de Berkelzomp Eibergen bezoeken! Kom allen op 18 november 2023 naar de Intocht van Sinterklaas en de pieten bij het Haventje op de Maat.

Na een lange tocht met de stoomboot van Spanje naar Nederland zou je denken dat Sinterklaas een ander vervoermiddel zou kiezen om Eibergen aan te doen. Niets is echter minder waar; hij kiest dit jaar voor een traditionele aankomst per boot in de haven aan de Wemerdijk in Eibergen!

Samen met de pieten verwacht hij er uiterlijk 14.00 uur te zijn. Het zou leuk zijn als Eibergen en omstreken massaal de goedheiligman komt verwelkomen. Wethouder Gerjan Teselink en voorzitter van EibergenOnderneemt Henk Nijhof spreken Sinterklaas kort toe waarna hij met paard en wagen de tocht door het centrum van Eibergen gaat maken. Grotestraat, Nieuwstraat, Brink, Hagemanstraat; alle stratennamen passeren de revue in de voorgenomen route. Eindpunt dit jaar is ‘t Spieker. De kinderen krijgen daar een gratis glaasje ranja aangeboden door de pieten en de ondernemers van Eibergen. Ouders kunnen er hun eigen versnapering kopen. Natuurlijk neemt Sinterklaas de tijd voor een fotomoment met de kinderen die dat willen.

Sinterklaasfeest maakt dit jaar ook een kantoortje in het centrum van Eibergen. Heb jij al een vermoeden waar het kantoor komt? Bekijk en like dan de Facebookpagina “het Kantoor van de Sint” Op deze pagina kunnen kinderen prijsjes winnen en word je tevens op de hoogte gehouden van nieuwtjes rondom Sinterklaas in Eibergen.

Voor vragen of meer informatie: www.eibergen.nl

Dit betreft een foto uit de oude doos, Sinterklaas was wat nostalgisch en stuurde deze foto door. Hij heeft me laten weten dat de pieten er mooi bij zullen lopen maar ze zullen zich enigszins wassen.

 

Informatie over deze activiteit

Startdatum: 18/11/2023

Einddatum: 18/11/2023

Meest recente agendapunten

  • Beachparty bij de Stier

  • Zomerse fietstocht Beltrum

  • Zomertoer Berkelland