The Dirt Daddies bij het OLT

Op zaterdag 7 september komt de 7-koppige band The Dirty Daddies optreden!

Met hun aanstekelijke mix van hits, energieke performance en ongeëvenaarde enthousiasme belooft dit optreden een feestje te worden. The Dirty Daddies staan ​​bekend om hun unieke vermogen om elke locatie te transformeren tot een kolkende massa van dansende mensen. Hun live optredens zijn een ware belevenis, waarbij het publiek wordt meegesleept en geen moment stil kan blijven staan.

Het Openluchttheater Eibergen biedt het perfecte decor voor deze ongeëvenaarde show. Gelegen te midden van de prachtige natuurlijke omgeving van Eibergen, zal het theater een idyllische achtergrond vormen voor een avond vol spektakel en plezier.

Of je nu een diehard fan bent van The Dirty Daddies of gewoon op zoek bent naar een geweldige avond uit, dit optreden belooft voor iedereen iets te bieden. Bereid je voor op een avond vol onvergetelijke herinneringen en laat je meeslepen door de onweerstaanbare energie van The Dirty Daddies!

 

Voor donateurs start de ticketverkoop voor The Dirty Daddies op zaterdag 2 maart om 10.00 uur. Als er tickets overblijven start de vrije verkoop op maandag 4 maart om 10.00 uur. In de voorverkoop kosten de tickets € 30.00.

http://www.openluchttheatereibergen.nl

 

De ticketverkoop start voor Berkelblues ook op zaterdag 2 maart om 10.00 uur, geen aparte donateursverkoop. De prijs van de tickets is in de voorverkoop € 25,00.

Informatie over deze activiteit

Startdatum: 07/09/2024

Einddatum: 07/09/2024

Meest recente agendapunten

  • Boerendag in Eibergen

  • Springplezier op de Brink

  • Midzomerwandeling bij ASV