Grand Café Patisserie De Klok

Laat de bediening een goede wijn of fris biertje voor je inschenken en geniet van de verrassende culinaire gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en de gemoedelijke sfeer bij De Klok. In het centrum van Eibergen tref je ons grand café, een unieke combinatie van een gezellig café en een sfeervolle eetgelegenheid. Een aangename, huiselijke ambiance, waar je je direct thuis voelt. Van de opening tot sluiting in de late uurtjes gebeurt van alles. Uitstekend en (h)eerlijk eten, drinken en genieten in een ongedwongen sfeer. En op een zonnige dag is het lekker relaxen op ons sfeervolle en gedeeltelijk overdekte terras. Onze vlotte bediening maakt het je graag naar de zin.

Het grand café van De Klok is een gezellige ontmoetingsplek. Kom langs voor een heerlijk diner, een high wine, high beer of een high tea, alles ambachtelijk en huisgemaakt in eigen keuken. Geniet van kop vers bereide koffie met een lekkernij uit de patisserie van eigenaresse Maike.

Een gevarieerde lunch of diner, alles komt uit de eigen keuken van De Klok. Ruime keuzes, verrassend, lekker, creatief en culinair. Uitgebreid tafelen, wij werken met seizoensgebonden producten daarom wisselt de kaart vier keer per jaar. Iedere woensdag is het bovendien BimBamBurgerdag. Bestel één van de speciale Bim Bam Burgers en we serveren er heerlijke frieten van Markerink aardappelen en een frisse salade bij. Alles vers én huisgemaakt!

Grand Café Patisserie De Klok
Grotestraat 84
7151 BD Eibergen

Openingstijden

maandag 17:00 - 02:00

dinsdag -

woensdag 12:00 - 02:00

donderdag 12:00 - 02:00

vrijdag 12:00 - 04:00

zaterdag 12:00 - 04:00

zondag 10:00 - 01:00

Deel deze pagina

Ontdek Eibergen:

  • Zuivelhoeve Eibergen

    Bekijk meer

  • WSI Installatie techniek

    Bekijk meer

  • Woudenberg Juweliers

    Bekijk meer